Vernisáž výstavy #STOJIMEPRIVAS & Show Queeriety 14.12.2019

Vernisáž výstavy #STOJIMEPRIVAS & Show Queeriety 14.12.2019

Srdečne Vás pozývame na vernisáž výstavy #STOJIMEPRIVAS, pri tejto príležitosti si aj pripijeme na 10 rokov založenia NOMANTINELS. Výstavu bude sprevádzať  pražská senzácia House of Garbáge, ktorá prináša svoju jedinečnú show Queeriety prvýkrát do Bratislavy! 

Združenie drag a queer performerov, ktorého zakladateľmi sú Tonic Garbáge, Just Karen, Miss Petty Pisces a La Cuntessa Adora Bulgina oslavuje umenie drag v celej jeho farebnosti a rôznorodosti. V ich show často uvidíte okrem tradičných femme queens aj drag kings, bio queens, vogue a veľa ďalšieho.

Môžete sa tešiť na:

Tonic Garbáge, Just Karen, Miss Petty Pisces, La Cuntessa Adora Bulgina, Smokee Kween, Jen Trification, Harleen Jester a Hayley The Strange.

Vernisáž sa bude konať 14.12.2019 (sobota) o 18:00 hod. v A4 – Priestore súčasnej kultúry na Karpatskej 2 v Bratislave.

Fotografie z projektu #STOJIMEPRIVAS ukazujú ľudí podporujúcich svojich LGBTI blízkych. Fotografická výstava bude dostupná v Tepláreň Café na Zámockej 30 v Bratislave od 15.12 2019 do 31.1.2020.

Ilustrácie: Marta Prokopová | Podujatie je súčasťou projektu Dúhový rok.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Vernisáž výstavy #STOJIMEPRIVAS & Show Queeriety 14.12.2019
Fond na podporu umenia je verejnoprávna inštitúcia zabezpečujúca podporu umeleckých aktivít, kultúry a kreatívneho priemyslu.