Verejná prezentácia Magazínu QYS JAR 2018

verejna-prezentacia-magazinu-qys-jar-2018

Miesto: Tepláreň Café

Pozývame vás na diskusiu a verejnú prezentáciu nového čísla Magazínu QYS jar 2018. Hlavnou témou aktuálneho čísla je diskriminácia a obťažovanie LGBTIQ ľudí na pracovisku.

Nájdete v ňom:

Rozhovor s Ladislavou Lukáčovou z Diversity PRO – Isabel hovorí o svojej skúsenosti transrodovej osoby na pracovisku – Rozhovor s Marekom Novotným z IBM EAGLE – Ako firmy podporujú LGBTI zamestnancov a zamestnankyne – Čo robiť, keď ste diskriminovaní alebo obťažovaní na pracovisku – Rozhovor so spevákom Erikom Žigmundom – Report z happeningu o slušnom bozkávaní – Filmové a divadelné recenzie – Informácie o queer športe.

Môžete podebatovať osobne s hosťami, ktorí prispeli do magazínu, ako aj s jeho redaktormi a redaktorkami a dostanete zadarmo aj novučičké číslo magazínu priamo z tlačiarne. O dobrú atmosféru sa postará spevák Erik Žigmund. Tak neváhajte a prídite. Tešíme sa na vás.

Realizované z verejných zdrojov  Ministerstva spravodlivosti SR

Ministerstva spravodlivosti SR

Realizované s finančnou podporou Ministerstva spravodlivosti SR v rámci dotačného programu na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd a na predchádzanie všetkým formám diskriminácie, rasizmu, xenofóbie, antisemitizmu a ostatným prejavom intolerancie. Za obsah tohto dokumentu je výlučne zodpovedný NOMANTINELS.